6 juni: gratis kennis opdoen over optische metrologie bij GOM

Geplaatst op 30 mei 2019 om 11:39 uur
6 juni: gratis kennis opdoen over optische metrologie bij GOM
Op 6 juni kunnen specialisten uit de spuitgietindustrie meer te weten komen over hoe 3D-meetprocedures alle gebieden van de spuitgietprocesketen ondersteunen en versnellen.

Specialist GOM organiseert een serie internationale events onder de naam Plastics Knowledge Days 2019. Specialisten van de spuitgietindustrie en experts in de optische metrologie komen dan samen op een gratis eendaags event. Tijdens deze uitwisseling van ervaring en kennis, komen deelnemers te weten hoe 3D-meetprocedures alle gebieden van de spuitgietprocesketen ondersteunen en versnellen.

De bezoekers zullen kennismaken met de verschillende optische metrologieproducten voor optimalisatie van materiaal, gereedschap, componenten en processen en kunnen profiteren van de kennis van de gebruikers en van welbekende representanten uit de kunststofindustrie. De Plastics Knowledge Day 2019 maakt deel uit van een serie internationale events die op meer dan veertig locaties plaatsvinden van Azië tot Amerika. In samenwerking met bekende gebruikers toont GOM wereldwijd hoe precieze industriële 3D-metrologie de kwaliteit helpt te verzekeren en mogelijkheden tot optimalisatie biedt in de spuitgiettechnologie.

 

Plastic Knowledge Day 2019

6 juni van 09:30 tot 15:30

Locatie Mikrocentrum Veldhoven

 

Meer informatie

 

 GOM_PKD_2019_invitation-flyer_EN.PDF

 
© KunststofenRubber.nl