Nieuw: carbon black congres op 26-27 juni in Londen

Geplaatst op 19 februari 2019 om 10:36 uur
Nieuw: carbon black congres op 26-27 juni in Londen
Op 26 en 27 juni 2019 wordt voor het eerst de European Carbon Black Summit georganiseerd. De organisatie ACI wijst op belangrijke wijzigingen waarmee de industrie in de nabije toekomst te maken krijgt met fluctuaties in de grondstofprijzen, de naderende regelgeving voor zwavel en veranderende eisen van eindgebruikers.

De organisator ACI reserveerde  26 en 27 juni 2019 om betrokken partijen te laten spreken over de diverse factoren die de carbon black-industrie beïnvloeden met case studies die worden verzorgd door spelers uit de industrie. De conferentie heeft bijvoorbeeld ook aandacht voor de rol van herwonnen koolstof in de Europese markt, de bijdrage van carbon black in de vooruitgang van de autobandentechnologie en technische mogelijkheden om te reageren op de regelgeving met betrekking tot zwavel. Het congres is bedoeld voor hoofden van carbon black-productie, r&d, marketing, technologie en elastomeren samen met de logistieke bedrijven, bandenfabrikanten en andere betrokkenen partijen in de productie en distributie van carbon black.   

 

 

Enkele zaken die op het congres aan de orde komen:

 

Voor wie bedoeld?

          

 

Het vakblad Kunststof & Rubber publiceert in februari een artikel over een opmerkelijke innovatie in carbon black door het bedrijf Carbon X in Delft.

 

 
© KunststofenRubber.nl