Modellen en matrijzen bij Moulds and Models

Geplaatst op 25 februari 2019 om 15:08 uur
Modellen en matrijzen bij Moulds and Models
Modellen en matrijzen bij Moulds and Models
Moulds and Models is een nieuw 3D-printplatform dat gebruikmaakt van FRP-3D, een speciaal ontwikkelde hars. Met deze hars kan Moulds and Models voor een gunstige prijs 3D-geprinte producten voor bedrijven aanbieden.

Door middel van een online platform wil Moulds and Models het voor bedrijven eenvoudiger maken 3D-modellen te printen. Sales-man Skip van der Vecht: "Wij geloven in een eenvoudig bestelproces en in een scherpe prijs voor het leveren van 3D-geprinte producten en matrijzen die technisch georiënteerd zijn en een goede kwaliteit hebben." De matrijzen van Moulds and Models zijn geschikt voor het gieten van producten in diverse materialen zoals polyurethaan, beton, gips, kaarsen en schuim. "Nu nog niet voor spuitgieten, daarvoor is het materiaal nu nog niet geschikt maar er wordt aan gewerkt."

 

Technische ondersteuning

 

Het nieuwe platform biedt in het designproces desgewenst ondersteuning aan. Van der Vecht doet met een collega de sales en marketing van Moulds and Models.  "Voor de techniek hebben we ondersteuning van experts."  Door matrijzen van Moulds and Models te gebruiken, is het voor bijvoorbeeld Kobato, een producent in slijtvaste polyurethaan, mogelijk met maatoplossingen voor klanten te werken. Door de 3D-printservice kunnen matrijzen in elke vorm worden geleverd in de maten tot 1,0 x 0,5 x 0,5 meter.

 

model peperbus zwolle - moulds and models Maquettes


Door de gedetailleerde 3D-printer kunnen ook maquettes en prototypes worden ontwikkeld  voor architecten en producenten. Zo kan een architect voor zijn klant een 3D-maquette maken. Er ontstaat een goed beeld voor de consument plus extra tijd voor de architect die zich geen zorgen hoeft te maken over het ontwikkelen van een maquette, zoals de hier afgebeelde Onze Lieve Vrouwetoren, plaatselijk beter bekend als de Peperbus, in Zwolle. Moulds and Models is ook in staat maquettes voor houtskeletbouw en prototypes te printen voor bedrijven die producten ontwikkelen.

 

https://mouldsandmodels.com/

 
© KunststofenRubber.nl