Sumitomo Demag reorganiseert leiding verkoop Duitsland

Geplaatst op 22 mei 2019 om 10:06 uur
Sumitomo Demag reorganiseert leiding verkoop Duitsland
Spuitgietmachinefabrikant Sumitomo (SHI) Demag heeft de leiding van de sales-organisatie in Duitsland versterkt. Armin Distler is de nieuwe baas en hij krijgt hulp van twee regiodirecteuren.

Sumitomo (SHI) Demag veranderde het team Vertrieb Deutschland en stelde Armin Distler aan als directeur. Hij krijgt steun van Thomas Dirnberger  voor Zuid-Duitsland en Stefan Sonnhalter voor de regio's noord en west.
De kunststofindustrie behoort tot de belangrijke branches in Duitsland. Met een omzet van 92 miljard euro, grote industrieclusters en hoge investeringen in onderzoek en ontwikkeling  zet Duitsland wereldwijd de toon qua innovatie. Sumitomo (SHI) Demag richt zijn activiteiten op de ondersteuning van de gehele waardeketen in de sectoren medisch, precisie, automotive en verpakkingen.

 

Kracht in advisering  

 

Armin Distler: "Innovatie is een garantie voor succes op de Duitse kunststofmarkt. Met onze expertise op het gebied van technische toepassingen en automatisering, willen wij onze klanten helpen de toekomstige innovatiekansen te benutten. We willen de samenwerking met de klanten intensiveren om ons op de uitdagingen in de kunststofverwerking in te stellen. Deze benadering en de nieuwe bedrijfsstructuur staan hierbij voor onze kracht in de advisering."

Distler was drie jaar lang verkoopdirecteur voor Zuid-Duitsland en is een grote voorvechter van een verbinding tussen servicesupport en toepassingsontwikkeling.  Hij is in 2006 in bij het bedrijf in dienst gekomen en beschikt over een diepgaand begrip van de veranderende eisen van klanten.  Hij gaat leiding geven aan alle verkoopactiviteiten in Duitsland.
Thomas Dirnberger neemt zijn regio Zuid-Duitsland over en heeft vooral een grote expertise van de automotivemarkt.  Hij werkt sinds 2004 bij het bedrijf. Stefan Sonnhalter is nieuw in de onderneming en neemt de regionale leiding op zich voor het noorden en het westen.  Hij heeft twintig jaar ervaring in verschillende functies in de kunststofbranche.

 
© KunststofenRubber.nl