Marc van Loon directeur van Biesterfeld Plastic Benelux

Geplaatst op 02 augustus 2019 om 09:39 uur
Marc van Loon directeur van Biesterfeld Plastic Benelux
Marc van Loon is met ingang van 1 augustus benoemd tot directeur. Hij neemt d epositie over van Michel Cobelens die na 24 dienstjaren met pensioen gaat.

Volgens bestuurslid Carsten Harms van moederbedrijf Biesterfeld AG is Van Loon de ideale persoon om de rol van Cobelens over te nemen. "Als interne kandidaat zal hij voor continuïteit zorgen." 

 

Van Loon studeerde werktuigbouw aan Fontys Hogeschool en Technology Management (TeMa) aan de TU Eindhoven. Na zijn afstuderen werkte hij als sales engineer en account manager en heef tinmiddels 23 jaar ervaring in de industrie van het spuitgieten. Vanaf 2018 heeft Van Loon een leidinggevende positie in Biesterfeld Benelux.  Als sales manager heeft hij talloze successen geboekt in de divisies plastics, acrylaat en rubber.

 

Biesterfeld Plastic

 

Biesterfeld Plastic is belangrijke internationale distributeur in d ekunststofindustrie met partnerschappen in ruim veertig landen. Leidende kunststofproducenten zoals DuPont, ExxonMobil Chemical, Ineos Olefins & Polymers Europe, BASF polyurethanes, Solvay, Chevron Phillips, Chi Mei en LG Chem werken met distributeur Biesterfeld Plastic. Het bedrijf is onderdeel van de Biesterfeld Group, een leidende onderneming in de distributie van chemicaliën en kunststoffen met veertig locaties op de wereld.

 
© KunststofenRubber.nl