Inhoud van silo op afstand uitlezen met PLC van VEGA

Geplaatst op 16 september 2019 om 11:06 uur
Inhoud van silo op afstand uitlezen met PLC van VEGA
Het Duitse VEGA produceert accurate en betrouwbare (radar)niveaumeters voor de industrie en de procesindustrie. Voor bedrijven die geen centrale procesautomatisering hebben, iets wat ook in de rubber- en kunststofindustrie niet ongewoon is, levert VEGA sinds enige jaren als optie een PLC besturingscomputer bij de niveaumeetapparatuur.

Snel en accuraat uitlezen op afstand is daarmee in elk bedrijf mogelijk geworden tegen gunstige meerkosten, zegt VEGA. De gele niveaumeters zijn bekend bij veel bedrijven waar silo's zijn opgesteld voor de opslag van grondstoffen. VEGA is wereldmarktleider als het om contactloze

niveaumeting gaat. In de procesindustrie worden de Duitse sensoren veelvuldig toegepast in de chemie, en de voedingsmiddelenindustrie en ook in andere industriële branches. VEGA levert ook voor kunststof- en rubberbedrijven automatische niveaumeters.

 

Meer hierover in  het vakblad Kunststof & Rubber en in K&R digital magazine van september. VEGA is vertegenwoordigd op de beurs Kunststoffen op 25 en 26 september in Veldhoven.  

 
© KunststofenRubber.nl