Yves Bonte nieuwe CEO Domo Chemicals

Geplaatst op 27 januari 2020 om 13:34 uur
Yves Bonte nieuwe CEO Domo Chemicals
Met ingang van februari 2020 volgt Yves Bonte de huidige CEO Alex Segers van Domo Chemicals op. Segers werd CEO in 1994.
Segers zal nog een belangrijke rol blijven spelen in de overname van de Europese activiteiten van Solvay's hoogwaardige polyamide door Domo Chemicals.De afronding van de overname zal waarschijnlijk plaatsvinden op 31 januari.

Yves Bonte werkte voorheen bij meststoffenbedrijf Yara, waar hij sinds 2010 Executive Vice President Industrial New Business was. Daarvoor had hij verschillende functies bij Lyondell Basel en Exxon Chemicals. Sinds 2018 is Bonte lid van de Raad van Bestuur van Domo Chemicals.

'Ik heb een echte passie voor innovatie en duurzaamheid en ik ben blij dat ik me bij Domo kan aansluiten als volgende CEO', aldus Yves Bonte. 'Het bedrijf heeft zich gevestigd als een leider in duurzame polyamide op basis van zijn sterke technologiegedreven productportfolio met een solide basis om verder te bouwen. Ik ben ervan overtuigd dat Domo zich in een unieke positie bevindt om de productieprocessen van haar klanten op een kosteneffectieve en duurzame manier te ondersteunen. De onlangs aangekondigde langetermijnstrategie en geplande investeringen zullen DOMO in staat stellen om een nieuw niveau van groei en succes te bereiken.'

 

 
© KunststofenRubber.nl