JEC World uitgesteld

Geplaatst op 26 februari 2020 om 15:33 uur
JEC World uitgesteld
Op basis van de laatst beschikbare informatie over de verspreiding van het coronavirus, na overleg met het bestuur en belanghebbenden uit de kunststofindustrie, heeft JEC Groep besloten om de komende editie van JEC World uit te stellen.
JEC World zou plaatsvinden van 3 tot en met 5 maart. De beurs is uitgesteld en zal nu plaatsvinden van 12 tot en met 14 mei 2020.  JEC Groep geeft aan dat de organisatie zich verplicht zag om de situatie wat betreft het coronavirus opnieuw te beoordelen, na de recente verspreiding van het coronavirus in nieuwe landen. Met name omdat het ook gaat om landen die een belangrijke rol spelen in de composietmaterialenindustrie als China, Zuid-Korea en Italië.

JEC Groep geeft aan dat de toegenomen reisbeperkingen van de autoriteiten, maar ook op bedrijfsniveau, zowel van exposerende als bezoekende bedrijven, de potentiële deelname aan de beurs drastisch hebben verminderd. Bovendien hebben de laatste ontwikkelingen van het coronavirus de bezorgdheid van de deelnemende bedrijven over de gezondheid van hun werknemers aanzienlijk vergroot. JEC Group heeft dezelfde zorgen, met de gezondheid en veiligheid van hun exposanten, bezoekers, partners en personeel als prioriteit.

 

 
© KunststofenRubber.nl