Een circulaire toekomst met kunststof

Geplaatst op 04 maart 2020 om 11:53 uur
Een circulaire toekomst met kunststof
EuPC, Agoira en Essenscia - PolyMatters organiseren samen de komende editie van de conferentie 'A circular future with plastics'. De drie verenigingen, die kunststofverwerkers vertegenwoordigen op zowel nationaal als Europees niveau, brengen meer dan tweehonderd deelnemers uit heel Europa samen.
Het tweedaagse evenement vindt plaats op 11 en 12 juni in het Renaissance Hotel in Brussel. In de ochtend van 11 juni zullen drie marktsessies over verpakking, auto's en bouw en constructie gelijktijdig plaatsvinden. In de namiddag gaat de verpakkingssessie verder, terwijl bedrijfsbezoeken worden georganiseerd voor geïnteresseerde deelnemers.

Tijdens de conferentie op 12 juni zullen vertegenwoordigers van de nationale en Europese politiek, CEO's van de kunststofverwerkende industrie en andere industrieleiders hun kennis en ervaring met betrekking tot de trends in de sector delen.

In het licht van de meest recente ontwikkelingen op Europees niveau, en op basis van het steeds groeiende belang van afvalpreventie, hergebruik en recycling, zal het thema van het evenement en de debatten 'A Circular Future with Plastics' blijven.

'De duurzaamheid en circulariteit van kunststoffen en kunststofproducten blijven de belangrijkste thema's voor onze industrie. Bedrijven moeten hard werken om de snelle ontwikkeling van de wetgeving en het consumentengedrag bij te houden', zei EuPC-directeur Alexandre Dangis. 'Familiebedrijven en CEO's van grotere kunststofverwerkende bedrijven mogen dit strategische evenement niet missen.'

 

 
© KunststofenRubber.nl