A Circular Future with Plastics

Geplaatst op 19 april 2022 om 11:27 uur
A Circular Future with Plastics
Op 19 en 20 mei vindt A Circular Future with Plastics plaats: de jaarlijkse 2-daagse conferentie voor de Europese kunststofverwerkende industrie. De eerste dag is er ruimte voor de marktdivisiesessies Automobiel en transport; Bouw & constructie; Verpakkingen; en Afvalvrije oceaan. Op dag twee is er een branchebrede discussie.

De organisatie verwacht dit jaar key notes van onder meer Soren Gade (Europees Parlement) en Joaquim Nunes de Almeida (directeur-generaal van DG GROW van de Europese Commissie).

 

Verder spreken onder meer Gracy Ramont van Segers & Balcaen; Christopher McArdle van Borealis;
Jean Viallefont (TotalEnergies); Gerald Rebitze (Amcor); en Claude Clement (Plastic Omnium).

 

De conferentie wordt georganiseerd door de vereniging European Plastics Converters (EuPC) in samenwerking met de nationale kunststofverenigingen Agoria en Essenscia - Polymatters. Het evenement brengt 250 vertegenwoordigers van de Europese kunststofindustrie, lokale en nationale autoriteiten, machineproducenten en media samen in forums, debatten en netwerkmogelijkheden.

 

Sinds 2017 biedt A Circular Future with Plastics de Europese kunststofindustrie netwerkmogelijkheden in combinatie met presentaties van branche-experts en beleidsmakers. Toonaangevende vertegenwoordigers van de industrie zullen hun visie en strategie delen voor een meer circulaire toekomst voor de kunststofindustrie in Europa.

 

 
© KunststofenRubber.nl