Sabic lanceert Material Finder-website

Geplaatst op 03 juli 2023 om 12:05 uur
Sabic lanceert Material Finder-website
Sabic introduceert zijn nieuwe Material Finder-website om klanten en potentiƫle klanten te helpen bij het zoeken, vergelijken, evalueren en selecteren van thermoplastische materialen.

Elke gebruiker kan informatie bekijken over 2000 harsen, copolymeren en verbindingen. Voor geregistreerde gebruikers zijn de productmateriaalgegevens downloadbaar in meerdere CAE-platformformaten. Ze kunnen ook kleurafstemming aanvragen of bestellingen voor kleurchips rechtstreeks vanaf de website plaatsen.

 

Sanjay Mishra, hoofd R &D en Manufacturing for Specialties: "Door digitale tools te bieden voor toegang tot authentieke, gevalideerde productgegevens rechtstreeks vanuit Sabic, kan deze nieuwe website het besluitvormingsproces aanzienlijk stroomlijnen. Klanten worden ook aangemoedigd om verder te gaan dan de data en één op één met ons samen te werken om ervoor te zorgen dat ze over alle benodigde informatie en inzichten beschikken om de beste materialen te evalueren voor hun toepassingen." 

 

Voor elke productklasse kunnen gebruikers een lijst met functies, doelindustrieën, potentiële toepassingen en gebruiksscenario's krijgen. Een diepere zoekopdracht onthult specifieke eigenschappen, waarden en testmethoden, geschikte verwerkingsmethoden en beschikbare of aangepaste kleuropties. Geregistreerde gebruikers kunnen ook een profiel maken en hun favoriete producten opslaan om later opnieuw te bezoeken. 

 

Vergelijkingstool

Met de vergelijkingstool kunnen gebruikers tot vijf kwaliteiten selecteren voor een evaluatie van de belangrijkste prestatie-eigenschappen, waaronder elektrische, mechanische, impact-, thermische, fysieke en vlamkenmerken. De vergelijkingen omvatten ook apparatuurspecificaties, instellingen en omstandigheden die worden aanbevolen voor spuitgieten, extrusie en andere toepasselijke processen, zoals draadcoating.

 

Geregistreerde gebruikers krijgen toegang tot aanvullende technische gegevens en bronnen, waaronder curvegegevens, ontwerp- en verwerkingshandleidingen en andere productliteratuur. Ontwerpers kunnen nu CAE-kaarten verkrijgen van zeven veelgebruikte platforms en binnenkort zullen er meer CAE-softwareformaten worden toegevoegd.

 
© KunststofenRubber.nl