Veiling machinepark failliet Goerlich Kunststoftechnik

Geplaatst op 18 juli 2023 om 09:20 uur
Veiling machinepark failliet Goerlich Kunststoftechnik
Hoewel de kunststof-spuitgietindustrie ook in de toekomst relevant blijft en er een hoge vraag bestaat, zijn vele bedrijven getroffen door de verschillende crises in de afgelopen jaren. De wereldwijde lockdowns vanwege de coronapandemie hebben geleid tot productie-onderbrekingen, afzetverlagingen en problemen in leveringsketens. Zo heeft ook de firma Goerlich Kunststoftechnik uit Sachsen (Duitsland) faillissement moeten aanvragen. Surplex veilt nu het machinepark van de onderneming.

Het productassortiment van de firma Goerlich Kunststofftechnik omvat met name spuitgegoten schakelaars, steekconnectoren en hoogfrequentantennes. De kunststof-onderdelen worden vervaardigd door middel van spuitgieten, een wijdverbreid productieproces in de auto-, telecommunicatie- en elektro-industrie.

 

De Surplex-dochter HT ondersteunt de firma Goerlich Kunststofftechnik GmbH met hun faillissementsprocedure en organiseert t/m 25-7-23 de veiling van het omvangrijke machinepark van de onderneming. De 470 veilingkavels bestaan onder meer uit:

 

Daarnaast zijn er vele andere machines, accessoires en werkplaatsuitrustingen.

 

 
© KunststofenRubber.nl