Vijf gratis adviestrajecten voor bedrijven die circulair willen worden

Geplaatst op 29 augustus 2023 om 12:02 uur
Vijf gratis adviestrajecten voor bedrijven die circulair willen worden
VANG Buitenhuis biedt vijf gratis adviestrajecten aan aan bedrijven die circulair met afval willen omgaan, maar niet weten hoe. Het gaat hier om afval in de ruimste zin van het woord. Dus: bedrijfsafval, voedsel uit de kantine, maar ook circulair inkopen, of overschakelen op tweedehands meubels.

VANG Buitenshuis werkt in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aan het verminderen van restafval bij bedrijven uit de kantoor-, winkel- en diensten (KWD) sector.

 

In dit advies-op-maat-traject gaat de opdrachtgever samen met een expert van Design Innovation Group op het gebied van circulaire bedrijfsvoering aan de slag met zijn vraagstuk. De expert helpt met voorbeelden uit de praktijk en maakt gebruik van de kennis en ervaring van zijn adviesbureau. Samen wordt het vraagstuk vertaald naar een concreet plan en in de praktijk gebracht.

 

Het adviestraject staat open voor bedrijven uit de KWD-sector met 25 of meer werknemers die een meer circulaire bedrijfsvoering willen realiseren. En die al een idee hebben hoe ze toe kunnen werken naar het resultaat 'minder afval'. Ook bedrijven die hier al mee bezig zijn en dit proces willen verbeteren, kunnen een projectaanvraag doen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Het project moet uiterlijk 15 november 2023 zijn afgerond.

 

Meer informatie en aanvragen

 
© KunststofenRubber.nl