Igus verhuist naar Amersfoort

Geplaatst op 15 april 2024 om 13:19 uur
Igus verhuist naar Amersfoort
Igus, de Nederlandse dochteronderneming van de Duitse motion plastics fabrikant uit Keulen, verhuist naar een nieuw, moderner, duurzamer en groter pand in Amersfoort gevestigd op industrieterrein De Hoef.

"Na ruim 30 jaar gevestigd te zijn geweest in Soesterberg, is het tijd voor een nieuwe stap om de groeiende vraag naar kabelrupsen, flexibele kabels, lineair techniek, low cost automatiseringsoplossingen, 3D-print techniek, sferische lagers en kunststof kogellagers te kunnen blijven bedienen", aldus Andreas Ehlen, Managing Director.

 

Het nieuwe pand biedt meer ruimte voor kantoren, creatieve ruimtes, meeting rooms en een showroom waar een permanente IMPS (Igus Motion Plastics Show) beursstand opgebouwd zal worden, waar klanten de innovatieve producten en oplossingen van igus zelf zien en ervaren kunnen. Ook biedt het nieuwe pand, gelegen pal naast de snelwegen A28 en A1, betere bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor zowel klanten als medewerkers. Het nieuwe pand is bovendien duurzaam gebouwd hetgeen goed aansluit op onze eigen duurzame bedrijfsfilosofie en hieraan gekoppelde doelen, zoals. 100% Co² neutraliteit in 2025 en recycling van materialen en grondstoffen.

 

Verdere groei

"De verhuizing naar Amersfoort is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, mede dankzij de uitbreiding van ons portfolio met drytech lineairtechniek en low cost automatiseringsoplossingen. Met het nieuwe pand kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en onze marktpositie verder versterken", zegt Ehlen.

 

Personeel gezocht

Daarnaast zoekt igus naar personeel voor verschillende functies, waaronder accountmanagers, inside sales medewerkers, klantenservicemedewerkers en projectmanagers voor de diverse bedrijfstakken. Meer informatie

 
© KunststofenRubber.nl