KunststofenRubber.nl

Drie keer Out.of.Home Award voor Paardekooper Van der Windt Group

18 juli 2014 om 08:08 uur

Drie dochterbedrijven van de Paardekooper Van der Windt Group, Halma, Depa en Paardekooper, hebben een Out.of.Home Award gewonnen in de Categorie Non-Food. De Award is een graadmeter voor de relatie tussen fabrikanten en hun handelspartners. De Out.of.Home Awards (vroeger bekend als de ‘Gouden Partner Awards’) brengen de relatie tussen fabrikanten en handelspartners in kaart.


Aan de hand van een uitgebreide online enquête worden fabrikanten door hun relaties beoordeeld op diverse onderdelen, zoals rendement, meedenken, omzetbijdrage en promotionele ondersteuning.

De toekenning van de awards gaat per segment: Sport & Leisure, Convenience, Petrol, Catering en Fastservice. Hierbinnen worden verschillende categorieën onderscheiden, waaronder Non-Food.

 

De Paardekooper van der Windt Group viel in deze categorie driemaal in de prijzen.

 

Halma in het Segment Convenience, Depa in het Segment Fastservice en Paardekooper in het Segment Petrol.

 

Op donderdag 26 juni namen de bedrijven de Awards in ontvangst. Udo Possel, Sales Director bij Paardekooper blikt terug op een geslaagde dag: ‘De Paardekooper Van der Windt Group wordt onder meer geroemd vanwege de uitstekende logistieke dienstverlening, doorlopende innovaties en de onderlinge samenwerking tussen de dochterbedrijven, met als focus gezamenlijk meer rendement creëren voor de klant. Deze Awards zijn het geweldige bewijs dat onze klanten onze toegevoegde waarde zien en waarderen. De Awards zijn een enorme stimulans en compliment voor alle medewerkers van ons bedrijf, die zich dagelijks inzetten om samen met onze klanten het verschil te maken.'

 

www.depa.nl

www.halmapackaging.nl

www.paardekooper.nl

 

 

Focus op ...

Agenda

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »