KunststofenRubber.nl

Multi-Deur Service krijgt nieuwe eigenaren en directie

03 mei 2016 om 10:06 uur

Via een management buy-in door twee investeerders en met Martijn van der Heiden als algemeen directeur heeft Multi-Deur Service BV na bijna dertig jaar een nieuwe eigendomsstructuur. Multi-Deur Service is gespecialiseerd in de productie, verkoop, montage, service en reparatie van sectionaaldeuren (onder andere garagedeuren) voor zowel de industriële als particuliere markt. De onderneming is gevestigd in Zeewolde.


De aandelen zijn overgenomen van de huidige directie, de heer en mevrouw Zantinge. Zij richtten de onderneming in 1987 op. Multi-Deur is een producent en leverancier van industriële- en garagedeuren en voert daarbij ook onderhoud- en servicewerkzaamheden uit op de deursystemen. Multi-Deur is actief in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk, maar ook buiten Europa.

 

De organisatie behaalt een jaarlijkse omzet van circa 3,3 miljoen euro. Multi-Deur Service heeft een eigen productiefaciliteit, waar jaarlijks circa duizend sectionaaldeuren worden geproduceerd. Het bedrijf werkt met een team van 24 medewerkers, verdeeld over de afdelingen Productie & Verkoop, Service en Ondersteuning.

 

Martijn van der Heiden (40) was hiervoor Directeur Engineering bij Tebodin, een onafhankelijk en internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Sinds 2006 was hij werkzaam bij Tebodin, eerst bij Corporate Business Development, maar vanaf 2013 als directeur van de vestigingen Deventer en Hengelo.

 

Marktlink Fusies & Overnames heeft de overname begeleid.

 

 

Focus op ...

Agenda

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »