KunststofenRubber.nl

PSE Europe: al 50 standhouders nieuwe PU-show in 2017

27 september 2016 om 12:24 uur - MÜNCHEN

PSE Europe, de eerste internationale tentoonstelling voor ‘polyurethaan oplossingen', wordt gehouden van 27 tot en met 29 juni 2017 in MOC in München. De organisatie zegt dat er inmiddels vijftig internationale producenten en leveranciers van polyurethaan een stand hebben geboekt.


Onder de inschrijvers bevinden zich Concentrol (Spanje), Foam Supplies (VS), Impianti Oms SpA (Italië), Jiahua Chemicals (China) en Frimo Group en KraussMaffei Technologies en Duitsland. Geïnteresseerde bedrijven kunnen een actuele standhouderlijst aanvragen via www.pse-europe.com.
Het nieuwe concept zal ook live demonstraties laten zien en netwerkmogelijkheden bieden. Men wil aandacht geven aan de wereldwijd groeiende belangstelling voor PU. Men focust zich vooral op het zakelijke potentieel dat de nieuwe toepassingen van PU bieden in verschillende industrieën zoals automotive, bouw, bedden, elektrische apparaten, schoeisel, meubels, transport en verpakkingen.   

De beurs richt zich op professionals uit alle industriële sectoren die betrokken zijn bij en van belang zijn voor de verwerking en toepassingen van polyurethaan.

 

www.pse-europe.com

 

Focus op ...

Agenda

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »