KunststofenRubber.nl

Menco Verduin nieuwe algemeen directeur van Promolding 2.0

12 mei 2017 om 10:23 uur - DEN HAAG

Menco Verduin (r) is de nieuwe algemeen directeur van Promolding. Oprichter Jac.Gofers gaat zich bezighouden met internationalisering.

Menco Verduin aangesteld als algemeen directeur bij ontwerp- en spuitgietbedrijf Promolding. Dit is tijdens het 20-jarig jubileum- en openingsfeest van Promolding bekendgemaakt.


Oprichter en eigenaar Jac. Gofers gaat zich vooral bezig houden met de verdere internationalisering en uitbouw van de activiteiten binnen het bedrijf. Donderdag 11 mei vierde Promolding zijn 20-jarige bestaan, de opening van de nieuwe hoofdvestiging en productiehal en de start van Promolding 2.0. 

Tweehonderdvijftig relaties en medewerkers werden ontvangen en tijdens het programma werd ingegaan op verleden, heden en toekomst van Promolding waarna een rondleiding volgde door de moderne productiehal, de meetkamer, het Fiber Optische Lab, het manufacturing development center  en de 3D-printer met de PRIM-technologie.

 

Promolding 2.0

 

In de afgelopen jaren heeft oprichter Jac. Gofers zijn bedrijf uitgebouwd tot de huidige organisatie. Het bedrijf zegt nu 'volwassen en rijp voor doorontwikkeling' te zijn en Verduin gaat als nieuwe directeur op weg naar Promolding 2.0. Hij heeft ervaring opgebouwd in de (inter-)nationale maakindustrie binnen de automobiel- en spoorwegsector. In de laatste vijf jaar was hij in de rol van director operations bij Mors Smitt klant van Promolding en vanuit die positie heeft hij ervaren waar de kracht van Promolding zit.  "Dit bedrijf heeft unieke kennis over materialen, productieprocessen, productontwikkeling en maakbaarheid. Doordat we de juiste keuzes maken, kunnen we veel voor grote organisaties betekenen. Van idee tot eindproduct, wij maken het maakbare."

 

www.promolding.nl

 

 

Focus op ...

Agenda

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »