KunststofenRubber.nl

300ste Arburg spuitgietmachine voor Hongfa

12 oktober 2017 om 15:36 uur - LOSSBURG

Renate Keinath presenteert het speciale certficaat aan Hongfa-bestuursvorzitter Manjin Guo voor de 300ste Arburg-machine

Arburg heeft een hoge delegatie ontvangen van Xiamen Hongfa Electroacoustic om de driehonderdste machine symbolisch te overhandigen.


Hongfa is China's grootste en een wereldwijd leidende fabrikant van zaken als relais, semiconductors, laagspanningsunits en connectors. Bestuursvoorzitter Manjin Guo en ceo Jiaqiang Chen van Hongfa Europe waren naar Lossburg gekomen om hun driehonderdste machine in ontvangst te nemen. Het gaat om een hybride Allrounder 470 H. De gasten zijn verwelkomt door managing partner Renate Keinath van Arburg.

 

Verkoopdirecteur Gerhard Böhm keek terug op de samenwerking. "Sinds de aanschaf van de eerste Allrounder heeft Hongfa zijn machinepark steeds verder uitgebreid in een toenemend tempo. De honderdste machine is gekocht in 2011, in het begin van 2016 zaten we al op tweehonderd en vandaag, net anderhalf jaar later, zijn het er driehonderd." Manjin Guo focuste op de langjarige relatie. "Arburgs intensieve steun heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Hingfa. Zowel product als service waren altijd van perfecte kwaliteit."

Opgericht in 1984, heeft Hongfa inmiddels zestien productielocaties in China. Hongfa gebruikt het gehele machineportfolio van Arburg: van hydraulisch via hybride naar volelektrisch. De verwerkte kunststoffenzijn vooral thermoplasten maar ook wel thermoharders.

 

 

 

Focus op ...

Agenda

28 februari 2018, Eurogress , Mannheimsallee 48, Aken (D)

Internationales Kolloquium Kunsttofftechnik

Thema van dit tweedaagse evenement is Kunststofindustrie 4.0. De organisator is het Institut fur...

6 maart 2018, Paris-Nord Villepinte

JEC World 2018

Leidende internationale show voor composieten en geavanceerde materialen.

14 maart 2018, Hotel Marriot Wenen

International Automobile Recycling Congress 2018

Internationaal congres over de recycling van voertuigen en de (kunststof-) materialen, inclusief diverse...

Meer agendapunten »