KunststofenRubber.nl

Ondernemer Spaans werpt kritische blik op 3D-printen

15 januari 2018 om 15:26 uur - STEENWIJK

Ondernemer Donald Spaans zal op het Nationaal Kunststof Congres op 5 april de hype van 3D-printing in perspectief plaatsen door zinnige maar ook onzinnige toepassingen naar voren te brengen.


Donald Spaans is ondernemer en ingenieur in hart en nieren. Als student was hij al druk met ondernemende initiatieven naast zijn studie mechanical engineering. Drie jaar geleden is Spaans afgestudeerd op het 3D-printen van spuitgietmatrijzen waarna hij TrendingIndustries heeft opgericht. Deze start-up groeit sterk door de onderscheidende propositie, namelijk het ervoor zorgen dat nieuwe kunststof producten snel op de markt kunnen worden gelanceerd door de opstartseries in korte tijd te realiseren.
Tijdens het Nationaal Kunststof Congres op 5 april in Steenwijk zal Spaans een kritische blik werpen op 3D-printen voor end-use-toepassingen. Het bedrijf van Donald Spaans werkt veel met driedimensionaal printen voor zowel prototyping als end-use-producten. Spaans zal op het congres de hype van 3D-printing in perspectief plaatsen door zinnige én onzinnige toepassingen van 3D-printen naar voren te brengen.

 

Focus op ...

Agenda

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »