Kunststof en Rubber

Aeson BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 385

Aeson BV

Aeson is specialist op het gebied van kunststoflastechnieken, in serie productie, zonder toevoeg materiaal. Wij zijn op dit vakgebied de specialist in Nederland. Onze grote vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij aan veel van de eisen, die onze klanten aan hun producten stellen, kunnen voldoen. Zo kunnen wij met behulp van onze lastechnieken producten waterdicht, gasdicht, onbeschadigd en ijzersterk lassen, ook zonder materiaaluittreding.

Aeson is uw partner voor lasnaadadvies, productadvies, fundamentele en/of uitgebreide lastesten, het leveren van standaard las- en snijapparatuur, standaardcomponenten en speciaal machines.

Aeson is in staat klantgericht en doeltreffend maatwerk te leveren. Wij hebben hiervoor de beschikking over een breed scala aan lastechnieken, namelijk: ultrasoon-, laser-, vibratie-, rotatie-, infrarood-, hete lucht- en spiegellassen. Hiermee zijn wij in staat u een machine te leveren die volledig is afgestemd op uw wensen en eisen. Naast het kunststoflassen is Aeson ook actief in de textiel verwerkende sectoren. Door middel van Ultrasoon snijden is het mogelijk om textiel met hoge precisie en snelheid te snijden, zonder rafels.

volledig profiel

Categorieën (5): Advisering en overige diensten, Automatisering meer

  • Advisering en overige diensten
  • Automatisering
  • Bewerking van kunststoffen en rubber
  • Machines en/of gereedschappen
  • Verwerking van kunststoffen en rubber

Merken per categorie

Producten per categorie

Havenstraat 52
1271 AG HUIZEN
Nederland

Tel. 035-5233828
Fax +31 (0)35-5233889
www.aeson.nl
info@aeson.nl

Foto's van Aeson BV (1)

Zoek

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden