Kunststof en Rubber

KraussMaffei Group Benelux NV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 385

KraussMaffei Group Benelux NV

Als ‘full-liner’ is KraussMaffei thuis op alle markten binnen de kunststofindustrie. Van PUR tot extrusie, compounding en spuitgieten.

In de Benelux markt ligt voor de KraussMaffei Group Benelux de focus op de PUR machines, de spuitgietmachines Netstal en KraussMaffei en op de automatisering.

De KMGB kan vol-hydraulische spuitgietmachines, al dan niet met servo-motorische-pompaandrijving aanbieden, maar ook elektrische- en hybride machines. Startend van 25 ton sluitkracht tot en met machines groter dan 4.000 ton sluitkracht.

Niet alleen zijn we in alle sluitkrachten thuis, ook zijn vele applicaties beschikbaar. Applicaties zoals Spin-form, Twin-form, organoblech, meerkomponenten spuitgieten, zelfs de combinatie van spuitgieten met PUR is mogelijk.

volledig profiel

Categorieën (3): Automatisering, Machines en/of gereedschappen meer

  • Automatisering
  • Machines en/of gereedschappen
  • Randapparatuur

Merken per categorie

Producten per categorie

Minervum 7408
4817 ZG Breda
Postbus 5628
4801 EA Breda
Nederland

Tel. +31765722522
Fax +31765875686
www.krauss-maffei.com
info.kmbenelux@kraussmaffei.com

Productnieuws over KraussMaffei Group Benelux NV (1)

Grote series koolstofvezel/epoxy onderdelen

Grootschalige productie van grote onderdelen uit koolstof-vezelversterkte kunststof is mogelijk. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de fabricage van onderdelen voor de BMW i3. Het HP-RTM proces (hogedruk resin transfer molding) van KraussMaffei ondersteunt verwerkers op hun pad naar grotere automatisering en kortere cyclustijden. Een van die verwerkers is Fritzmeier, toeleverancier aan de auto-industrie. lees verder

meer Productnieuws...

Foto's van KraussMaffei Group Benelux NV (1)

Zoek

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden