Kunststof en Rubber

KraussMaffei Group Benelux NV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 385

KraussMaffei Group Benelux NV

KraussMaffei bouwt al 84 jaar spuitgietmachines. Daar waar vroeger de focus op handbediende en later op vol-hydraulische machines lag, ligt de focus tegenwoordig op energiebesparing. KraussMaffei biedt de klant vele mogelijkheden om zo energetisch mogelijk te spuitgieten. De vol-hydraulische machines zijn allen voorzien van regeneratieve pompsystemen. Daarnaast voert KraussMaffei zelfs twee lijnen vol-elektrische spuitgietmachines. De AX - serie als standaardmachine en de EX - serie welke gebruikt wordt als snelloper, cleanroom-machine, etc. Een andere manier om energie te besparen is door het materiaal aan de machine te compounderen, de IMC - serie. Hierdoor wordt een complete stap van opwarmen van het materiaal overgeslagen. De compounder biedt ook nog andere voordelen, zoals de vrijheid van het maken van een eigen compound, of bijvoorbeeld langere glasvezels in het eindproduct. Alle machines kunnen worden voorzien van automatisering, welke altijd in de besturing van de spuitgietmachine zal worden geïntegreerd.

volledig profiel

Categorieën (3): Automatisering, Machines en/of gereedschappen meer

  • Automatisering
  • Machines en/of gereedschappen
  • Randapparatuur

Merken per categorie

Producten per categorie

Minervum 7408
4817 ZG Breda
Postbus 5628
4801 EA Breda
Nederland

Tel. +31 (0)76-5722522
Fax +31 (0)76-5875686
www.krauss-maffei.com
info.kmbenelux@kraussmaffei.com

Productnieuws over KraussMaffei Group Benelux NV (1)

Grote series koolstofvezel/epoxy onderdelen

Grootschalige productie van grote onderdelen uit koolstof-vezelversterkte kunststof is mogelijk. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de fabricage van onderdelen voor de BMW i3. Het HP-RTM proces (hogedruk resin transfer molding) van KraussMaffei ondersteunt verwerkers op hun pad naar grotere automatisering en kortere cyclustijden. Een van die verwerkers is Fritzmeier, toeleverancier aan de auto-industrie. lees verder

meer Productnieuws...

Foto's van KraussMaffei Group Benelux NV (1)

Zoek

© 2019 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2019 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden