Kunststof en Rubber

Suurmond BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 385

Suurmond BV

Suurmond ontwerpt, fabriceert en levert duurzame, klantspecifieke oplossingen voor o.a. de polymeer producerende en polymeer verwerkende industrie. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring en know-how is Suurmond in staat u te helpen bij het verbeteren van uw productie efficiëntie. Suurmond levert tandwielpompen voor kunststof- en rubber- producerende en verwerkende industrie, alsmede zeefwisselaars, besturingen, statische mengers en polymeerfiltratiesystemen van toonaangevende merken. Daarnaast levert Suurmond complete vloeistofdoseersystemen.

Een belangrijk product is de tandwielpomp van Maag Pump & Filtration Systems voor compounding/extrusie. Deze wordt op de tip van de extruder gemonteerd, geeft een constante volumestroom en elimineert druk- en viscositeitsschommelingen. Door het toepassen van een tandwielpomp kan een hoger aandeel recyclaat toegevoegd en een betere kwaliteit eindproduct gegarandeerd worden. Maag extrusiepompen kunnen op continu mixers, extruders en kneders gemonteerd worden.
 

Kenmerken:

- Viscositeit < 30.000mPas

- Max. inlaatdruk 120 bar

- Max. verschildruk 400 bar

- Procestemperatuur 350°C

 

Voordelen:

- Tot 30% meeropbrengst

- Betere kwaliteit eindproduct

 

De inzet van zeefwisselaars resulteert in hogere kwaliteit eindproduct. Ook kan meer recyclaat verwerkt worden. Procesbeheersing en datalogging zijn voor extrusie en compoundinginstallaties mogelijk met automatiseringssystemen van Maag Pump & Filtration Systems.

 

volledig profiel

Categorieën (5): Advisering en overige diensten, Automatisering meer

  • Advisering en overige diensten
  • Automatisering
  • Bewerking van kunststoffen en rubber
  • Machines en/of gereedschappen
  • Meet- en regelapparatuur

Merken per categorie

Producten per categorie

Voltweg 2
8071 CZ Nunspeet
Nederland

Tel. +31 341-254900
Fax +31 341-258484
www.suurmond.com
info.nl@suurmond.com

Foto's van Suurmond BV (3)

Zoek

© 2019 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2019 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden