Kunststof en Rubber

KIK Powerful Plastics

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 385

KIK Powerful Plastics

KIK is een moderne - ISO 9001 én ISO 140001 gecertificeerde - industriële producent en toeleverancier, maar vooral "problem solver". Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en spuitgieten van kunststof spuitgietproducten. Hierbij wordt door ons gebruik gemaakt van 25 computergestuurde machines, waarmee producten worden geproduceerd van enkele grammen tot 1.000 gram.

KIK heeft daarbij een eigen matrijzenmakerij (3D-CAD/CAM), waar alle mogelijke reparaties en/of matrijswijzigingen intern kunnen worden uitgevoerd en een assemblageafdeling die kan bedrukken, lassen, inserts plaatsen en monteren. De kwalitatief hoogwaardige, klantspecifieke producten die KIK vervaardigt met nauwkeurigheden tot en met 0,01 mm in tolerantie, zijn van zeer uiteenlopende vorm & complexiteit en worden in een veelvoud aan markten ingezet. De materialen die hiervoor tevens in kleuren verwerkt kunnen worden, zijn zeer divers en bestrijken het grootste gedeelte van de kunststofindustrie: thermoplastische elastomeren, alle bulk thermoplasten, engineering thermoplasten, high-heat kunststoffen en speciale eigen compounds.

Het succes van het bedrijf is voor een groot deel te danken aan de voortdurende groei en innovatie, de intensieve en prettige samenwerking met klanten en leveranciers, de motivatie, flexibiliteit, kennis, ervaring en snelheid van de organisatie.

Wij zien uw aanvraag dan ook met belangstelling tegemoet.

volledig profiel

Categorieën (4): Advisering en overige diensten, Halffabrikaten en/of (eind)producten meer

  • Advisering en overige diensten
  • Halffabrikaten en/of (eind)producten
  • Productontwikkeling
  • Verwerking van kunststoffen en rubber

Merken per categorie

Producten per categorie

Havenweg 26
5145 NJ Waalwijk
Postbus 516
5140 AM Waalwijk
Nederland

Tel. 0416-560970
Fax 0416-560980
www.kikplastics.nl
info@kikplastics.nl

Foto's van KIK Powerful Plastics (4)

Zoek

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden