Kunststof en Rubber

Will & Co BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 385

Will & Co BV

Will & Co. B.V. is een internationaal georiënteerde verkoop- en marketingorganisatie voor chemische grondstoffen, additieven en pigmenten.

Sinds 1924 zijn we de internationale verkoop- en marketingorganisatie voor grondstoffen, halffabrikaten, additieven en pigmenten. Maak kennis met de mensen die Will & Co vorm en inhoud geven. Ervaar hun expertise in levering van grondstoffen en additieven voor de chemie, kunststoffen, verf, coating, inkt, cosmetica en farmacie en in producten voor waterbehandeling en biobased producten. 

Voor de kunststofindustrie biedt Will & Co een breed pakket aan producten. Dit omvat een brede range aan engineering plastics en compounds, masterbatches, speciale functionele, additieven, pigmenten, weekmakers en andere hulpstoffen. Gezamenlijk met de klant kunnen specifieke compounds en/of masterbatches ontwikkeld worden. Daarnaast kan er technische ondersteuning worden verleend bij het optimaliseren van productontwerp en/of productieproces.

volledig profiel

Categorieën (4): Advisering en overige diensten, Grondstoffen en/of additieven meer

  • Advisering en overige diensten
  • Grondstoffen en/of additieven
  • Halffabrikaten en/of (eind)producten
  • Materialen

Merken per categorie

Producten per categorie

Dellaertlaan 24
1171 HG Badhoevedorp
Postbus 46
1170 AA Badhoevedorp
Nederland

Tel. 020-6597501
Fax 020-6597392
www.will-co.eu
info.nl@will-co.eu

Zoek

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden