Kunststof en Rubber

Promolding BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 385

Promolding ontwerpt, ontwikkelt en realiseert producten waar High performance kunststof (spuitgiet)onderdelen een wezenlijk onderdeel van uitmaken. Naast innovatie van producten wordt ook onderzoek gedaan naar nieuwe materialen en processen om op die manier de meest optimale mix te verkrijgen voor het te realiseren product.

Het in-house ontwikkelteam bestaat uit Industrieel Ontwerpers, Polymeerchemici, Productietechnologen, Medisch-Technologen, Spuitgieters en Gereedschapmakers.

Met deze intensief samenwerkende specialisten wordt aan de diverse projecten voor diverse marktsectoren gewerkt, te weten: Medische technologie, Algemene Industrie en Lucht-& Ruimtevaart. Nadat de engineering en prototype fase is doorlopen, realiseert Promolding eveneens alle benodigde tooling, materialen en processen en wordt het product geïndustrialiseerd totdat de serieproductie turn-key kan worden opgestart.

Naast de klantspecifieke projecten is Promolding actief in generieke R&D projecten in het kader van de onderzoeksprogramma's van de EU. Zo wordt bijgedragen in projecten die zich richten op high performance materialen (geleidende polymeren en biopolymeren), matrijsconstructie (vormvolgend koelen en microfrezen) en onderzoekt Promolding de warmtegeleidbaarheid en sterkte in spuitgietproducten van koolstofgevulde polymeren.

Promolding heeft vestigingen in Nederland (Den Haag) en China (Shanghai).

volledig profiel

-A-
  • Advies materiaalkeuze
B
C
-D-
  • Diverse
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Laan van Ypenburg 108
2497 GC Den Haag
Nederland

Tel. 070-3074730
Fax +31 (0)70-3074731
www.promolding.nl
welcome@promolding.nl

Zoek

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden