Kunststof en Rubber

Colorex Master Batch BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 385

Colorex Master Batch BV

Colorex Master Batch is producent van masterbatches en compounds voor de kunststofindustrie.

Met behulp van onze producten en kennis kunt u alle denkbare kleuren en speciale eigenschappen aan uw product toevoegen. Onze specialiteit is het “samen met u ontwikkelen” van uniek maatwerk.

Met de decennia aan ervaring die Colorex Master Batch in huis heeft, is uw uitdaging in juiste handen. Onze technische ondersteuning gaat vaak daar verder, waar anderen het voor gezien houden.

De korte communicatielijnen en pragmatische benadering van CMB worden altijd als erg positief ervaren.

Eigen laboratorium en R&D afdeling zorgen voor de nodige support. Omdat we nagenoeg alles zelf kunnen testen en meten, kunnen wij extreem korte ontwikkeltrajecten realiseren.

Of het nu gaat om 25 of 100.000 kg, ons uitgebreide, moderne machinepark en gemotiveerde team zijn erop gericht u tijdig en goed te beleveren. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze ISO-gecertificeerde onderneming beschikt naast de eindcontrole en vrijgave door het laboratorium, over een continue procesmonitoring. Hiermee wordt voorkomen dat er onrechtmatigheden ontstaan i.p.v. deze later in het proces te moeten constateren en corrigeren. Hiermee zijn de sleutelwoorden voor CMB, creativiteit, snelheid, betrouwbaarheid en uitstekende service. Ervaar het zelf!

volledig profiel

A
B
C
-D-
  • Diverse
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Achterdijk 12
5705 CB Helmond
Nederland

Tel. +31 (0)492-524254
Fax +31 (0)492-528784
www.colorex.nl
post@colorex.nl

Zoek

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden