KunststofenRubber.nl

Operations manager

: NP Plastics B.V.

: HBO

: 10 oktober 2022

: Noordwijkerhout

 


NP Plastics zoekt!

 

NP Plastics zoekt op korte termijn ondersteuning van een sterke Operations Manager
Heb jij ervaring in een leidinggevende rol en ga je een uitdaging niet uit de weg?
Ben jij organisatorisch sterk en ga jij goed om met verantwoordelijkheid op de werkvloer?
Of heb je misschien iets minder ervaring - maar wil je je wel graag verder ontwikkelen?
Dan ben jij wellicht de Operations Manager die NP Plastics nodig heeft.

 

Wie wij zijn
NP Plastics in Noordwijkerhout is sinds 1949 een begrip in de spuitgietbranche. Vanuit de historische erfenis en innovatieve instelling, ontwikkelen en produceren wij een breed gamma aan technische producten en onderdelen voor onze opdrachtgevers. Daarnaast produceert en vermarkt NP Plastics onder de naam NP Horti Products een groot assortiment aan plantenstekers, etiketringen en stokclips voor de horticulturele industrie. Wij werken met een enthousiast team van ervaren professionals dat deze verschillende markten gericht en deskundig bedient.

 

De functie
Als Operations Manager ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van de fabriek en eindverantwoordelijk voor alle facetten van het productieproces. Je bent de verbindende schakel tussen de medewerkers en de directie.
Je voert overleg met de medewerkers, bespreekt de orderportefeuille, de kwaliteitseisen, de afgesproken levertijden en de werkvoorbereiding voor de productie en je bepaalt de prioriteiten binnen de productie. Je bent punctueel en ziet erop toe dat onze producten op tijd bij onze klanten zijn.
Verstoringen in het productieproces signaleer je tijdig en je komt met adequate oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor de planning en opvolging van het onderhoud van alle productiemiddelen en onderhoudt contacten met onze klanten.
Je zorgt ervoor dat optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare machines en gereedschappen, onderzoekt en voert (proces)verbeteringen door. Je speelt een actieve rol in verbetertrajecten/investeringen.
In het kort: tot jouw taken behoren het maken van planningen en coördineren van wisselingen tussen ploegendiensten, alsook calculaties maken, het opstellen en bewaken van budgetten en doelstellingen op het gebied van kwaliteit, rendement en levering.
Je bent daarbij een ‘mensen mens', in staat om de medewerkers te coachen, instrueren en te motiveren. Je houdt functionerings- en beoordelingsgesprekken, voert verzuimbegeleiding uit, hebt periodiek werkoverleg en draagt kennis en inzichten over.
Als gezicht van het bedrijf ben je sociaalvaardig en ben je bereid om niet alleen de salesactiviteiten te begeleiden maar deze ook deels op je te nemen.
Bij NP Plastics werkt de Operations Manager intensief samen met de directie/eigenaar.

 

Wie wij zoeken
Je bent ondernemend en weet van aanpakken, analytisch ingesteld en stressbestendig. Je bent communicatief vaardig zowel naar buiten als intern, naar de medewerkers toe. Je bent flexibel en betrouwbaar. Je straalt leiderschap uit zonder autoritair te zijn. Je respecteert de mensen waar je mee samen werkt en als leidinggevende ben je veel zichtbaar en aanspreekbaar op de werkvloer.

 

Functie-eisen
- Opleidingsniveau: HBO door opleiding en/of ervaring
- Ervaring met leiding geven in een productie-omgeving
- Ervaring met het implementeren en onderhouden van ISO 9001-2015
- Goede kennis van Excel en Word; kennis van en ervaring met Accountview
- Ervaring met ERP systemen
- Goede managementkwaliteiten
- Goede beheersing van de Nederlandse taal; kennis van Engels en Duits is een pré
- Goede sociale vaardigheden
- Op korte termijn beschikbaar.

 

Herken je jezelf in dit profiel en ben je geïnteresseerd? Reageer dan naar: b.pietdegroot@gmail.com  ; tel.nr. 06 53893585

Solliciteer
 
 

Vacatures_bekijk alle vacatures
 
 

 

 Vacatures_ReneWibbelink  

René Wibbelink

Telefoon 0570 504 353

E-mail r.wibbelink@mybusinessmedia.nl