KunststofenRubber.nl

Zorge verhoogt productie rubber producten in Hongarije

29 november 2016 om 10:53 uur - KATWIJK

Zorge Industrie heeft zijn productiecapaciteit in Hongarije uitgebreid om aan de groeiende vraag naar rubber producten te kunnen voldoen.


Er is in Hongarije een nieuwe productiehal in gebruik genomen met daarin twee spuitgietmachines (4.000 kN) en bovendien is geïnvesteerd in faciliteiten voor het maken van samengestelde (rubber) onderdelen.  Zorge zegt hiermee zijn positie te versterken in de Centraal-Europese toeleveringsmarkt en voort te bouwen op de kennis en ervaring die men in de afgelopen jaren heeft opgebouwd in koudkanaaltechnieken, matrijzenbouw en productieautomatisering.

 

Zorge Industrie in Katwijk is onderdeel van Zorg-Hoffmann, een alliantie van twee familiebedrijven met een gezamenlijke omzet van dertien miljoen euro.  De groep heeft honderdtachtig medewerkers en productievestigingen  in Nederland, Duitsland en Hongarije. Bovendien werkt de alliantie samen met producenten in Taiwan en China.  Zorge en Hoffmann hebben hun eigen specialismen in rubber precisieonderdelen en in productietechnieken.

 

 

 

Focus op ...

Agenda

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »