KunststofenRubber.nl

Digital Dot distributeur voor de Benelux van Massivit 3D

19 april 2018 om 14:58 uur - VILVOORDE

Digital Dot, een gevestigde leverancier van onder meer grootformaat digitale printers in de Benelux, heeft aangekondigd dat het distributeur voor de Benelux wordt van Massivit 3D, een belangrijke leverancier van grootformaat 3D-printoplossingen voor visuele communicatietoepassingen.


 

In deze overeenkomst wordt Digital Dot verantwoordelijk voor de verkoop, installatie, technische ondersteuning en onderhoud van het portfolio van Massivit 3D zoals de nieuwe Massivit 1500 Exploration 3D Printer en de supergrote Flagship Massivit 1800 3D-printer. Digital Dot zal ook het gepatenteerde Dimengel-materiaal van Massivit 3D leveren. Volgens Nico Desmedt van Digital Dot, maakt de expertise als gevestigde leverancier aan printserviceproviders en de kennis van de grafische markt in de Benelux zijn bedrijf uitermate geschikt om de rechterhand van Massivit 3D in de regio te worden. "Met Massivit kan je snel opvallende 3D-geprinte sign- en displayprojecten produceren met een grotere impact dan mogelijk is met 2D-grootformaat prints. Het zorgt voor een transformatie van de traditionele printmarkt", aldus Desmedt.

 

VIP-forum op 26 april

 

Om aan printserviceproviders het inkomstenverhogend potentieel te tonen dat mogelijk is door naadloos grootformaat 3D-printen in hun bestaande workflow te integreren, organiseert Digital Dot samen met Massivit 3D een exclusief VIP-forum op donderdag 26 april in haar vestiging in Vilvoorde.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie ontvangen via deze link.

 

Focus op ...

Agenda

15 september 2020, Utrecht

Empack 2020

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux.

15 september 2020, Geleen

3D Printing Materials Conference

3D Printing Materials Conference is a platform and information interface enabling an exchange of...

16 september 2020, Hardenberg

Mix Noordoost 2020

Een nieuw platform en een nieuwe vakbeurs van Easyfairs voor de maakindustrie van Noordoost-Nederland...

Meer agendapunten »