KunststofenRubber.nl

Akroh Industries in Top 250 Groeibedrijven 2019

21 maart 2019 om 12:02 uur - ZWOLLE

Akroh Industries uit Zwolle is een van de tweehonderdvijftig snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit blijkt uit onderzoek van Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University.


De Top 250 Groeibedrijven volgt uit onderzoek naar meer dan drieduizend bedrijven. De factoren personeelsgroei en omzetgroei van 2015 tot 2018 zijn daarbij bepalend. Akroh Industries in Zwolle, een familiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van allerlei verschillende kunststof producten en halsbanden voor allerlei soorten dieren en vee, bleef de afgelopen zevenenhalf jaar continu groeien op verschillende vlakken. Directeur Arend-Jan Horst: "Toen we begonnen in september 2011 werkten vier mensen bij ons, nu zijn het er bijna zeventig. Het aantal producten is uitgebreid van dertig naar zevenhonderd. We exporteren ze naar klanten in vijftig verschillende landen." Akroh blijft zich ontwikkelen en vorig jaar werd een nieuwe bedrijfshal van 2,6 duizend vierkante meter gebouwd. Maar zo groot mogelijk worden is niet het einddoel. "Het gaat erom dat de groei gezond verloopt", vindt Horst.

 

Akroh Industries

Akroh Industries ontwikkelt en produceert in eigen huis een breed assortiment van producten. Het gaat van voerschep tot emmer en van halsband tot kentekenplaathouder. Het bedrijf maakt ook producten voor de identificatie van vee zoals kokernummers voor koeienhalsbanden. Klanten van Akroh zijn te vinden in allerlei branches, voor een groot deel in de agrarische sector maar ook in de automobielsector, de bouwwereld en de optiekmarkt.

 

https://akroh.com/

 

 

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »