KunststofenRubber.nl

Duizendste e-connect van Engel actief

17 mei 2019 om 16:47 uur - SCHWERTBERG

Spuitgietmachinefabrikant Engel heeft zijn duizendste klant aangesloten op het klantenportaal e-connect. Dit helpt de onderhoudsdienst en de operator ter plekke door machinedocumentatie ter beschikking te stellen en gemakkelijk onderdelen op te vragen bij Engel.


De duizendste aansluiting is gedaan bij de fabriek in Nivnice in het zuidoosten van Tsjechië waar automobieltoeleverancier Teknia een breed pakket van producten produceert, van technische onderdelen tot zwaar belaste zichtcomponenten. "De vele mogelijkheden van de documentatie en de vereenvoudigde bestelwijze van onderdelen waren voor ons de beslissende factoren om ons te registreren via  e-connect", zegt Antonin Janca, chef onderhoud van Teknia Uherský Brod. Hij  is verantwoordelijk voor 23 spuitgietmachines van verschillende types en daarom herkende Janca al snel het grote efficiëntiepotentieel. "Het bestellen van onderdelen is met e-connect duidelijk gemakkelijker", vindt  Janca.
"De duizendste gebruiker is een belangrijke mijlpaal voor ons die we duidelijk eerder dan verwacht hebben bereikt", constateert Verena Paradeis, produktmanager e-connect van Engel Austria.

 

Focus op ...

Agenda

18 mei 2022, Hardenberg

Mix Noordoost 2021

Een nieuw platform en een nieuwe vakbeurs van Easyfairs voor de maakindustrie van Noordoost-Nederland...

30 augustus 2022, Utrecht

Technishow/ESEF Maakindustrie

Traditiegetrouw wordt TechniShow gelijktijdig met ESEF Maakindustrie georganiseerd. ESEF Maakindustrie is...

14 september 2022, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2022

Het Mikrocentrum organiseert de gratis toegankelijke, succesvolle Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen...

Meer agendapunten »