KunststofenRubber.nl

Duizendste e-connect van Engel actief

17 mei 2019 om 16:47 uur - SCHWERTBERG

Spuitgietmachinefabrikant Engel heeft zijn duizendste klant aangesloten op het klantenportaal e-connect. Dit helpt de onderhoudsdienst en de operator ter plekke door machinedocumentatie ter beschikking te stellen en gemakkelijk onderdelen op te vragen bij Engel.


De duizendste aansluiting is gedaan bij de fabriek in Nivnice in het zuidoosten van Tsjechië waar automobieltoeleverancier Teknia een breed pakket van producten produceert, van technische onderdelen tot zwaar belaste zichtcomponenten. "De vele mogelijkheden van de documentatie en de vereenvoudigde bestelwijze van onderdelen waren voor ons de beslissende factoren om ons te registreren via  e-connect", zegt Antonin Janca, chef onderhoud van Teknia Uherský Brod. Hij  is verantwoordelijk voor 23 spuitgietmachines van verschillende types en daarom herkende Janca al snel het grote efficiëntiepotentieel. "Het bestellen van onderdelen is met e-connect duidelijk gemakkelijker", vindt  Janca.
"De duizendste gebruiker is een belangrijke mijlpaal voor ons die we duidelijk eerder dan verwacht hebben bereikt", constateert Verena Paradeis, produktmanager e-connect van Engel Austria.

 

Focus op ...

Agenda

10 september 2019, Messe Stuttgart

Composites Europe vakbeurs en conferentie

Europese vakbeurs en conferentie over vezelversterkte kunststoffen. De conferentie valt dit jaar samen...

17 september 2019, Evenementenhal Hardenberg

TIV 2019

Technisch Industriële Vakbeurs voor eindbeslissers als eindgebruikers in de maakindustrie.

25 september 2019, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2019

De jaarlijkse Nederlandse beurs voor de wereld van kunststof en rubber. Gratis toegang via www...

Meer agendapunten »