KunststofenRubber.nl

Duizendste e-connect van Engel actief

17 mei 2019 om 16:47 uur - SCHWERTBERG

Spuitgietmachinefabrikant Engel heeft zijn duizendste klant aangesloten op het klantenportaal e-connect. Dit helpt de onderhoudsdienst en de operator ter plekke door machinedocumentatie ter beschikking te stellen en gemakkelijk onderdelen op te vragen bij Engel.


De duizendste aansluiting is gedaan bij de fabriek in Nivnice in het zuidoosten van Tsjechië waar automobieltoeleverancier Teknia een breed pakket van producten produceert, van technische onderdelen tot zwaar belaste zichtcomponenten. "De vele mogelijkheden van de documentatie en de vereenvoudigde bestelwijze van onderdelen waren voor ons de beslissende factoren om ons te registreren via  e-connect", zegt Antonin Janca, chef onderhoud van Teknia Uherský Brod. Hij  is verantwoordelijk voor 23 spuitgietmachines van verschillende types en daarom herkende Janca al snel het grote efficiëntiepotentieel. "Het bestellen van onderdelen is met e-connect duidelijk gemakkelijker", vindt  Janca.
"De duizendste gebruiker is een belangrijke mijlpaal voor ons die we duidelijk eerder dan verwacht hebben bereikt", constateert Verena Paradeis, produktmanager e-connect van Engel Austria.

 

Focus op ...

Agenda

28 mei 2019, World Hotel Wings Rotterdam

Waste2Materials

Eerste editie van congres over afvalplasticprobleem met 150 directeuren en managers.

6 juni 2019, Mikrocentrum Veldhoven

GOM Knowledge Day Veldhoven

GOM zet internationale standaarden in optische 3D-metrologie en op de Plastic Knowledge Day 2019 brengt...

25 juni 2019, IKV - RWTH Aachen University

Verwerken organische en silicone rubbers

Tweejaarlijkse conferentie van het Duitse instituut voor kunststofverwerking IKV

Meer agendapunten »