KunststofenRubber.nl

Stephan Glander benoemd tot CEO van Biesterfeld

13 februari 2023 om 14:41 uur

De raad van commissarissen van Biesterfeld AG heeft dr. Stephan Glander (54) met ingang van 1 april 2023 benoemd tot CEO van de Biesterfeld Group. Dr. Glander volgt Thomas Arnold (63) op, die na tien jaar bij het familiebedrijf met pensioen gaat .


Meest recentelijk was dr. Stephan Glander CEO van BYK, een wereldwijde leverancier van speciale chemicaliën en een dochteronderneming van de Altana Group. Bij het familiebedrijf Altana was hij lid van het Executive Management Committee. Daarvoor bekleedde Glander - gepromoveerd in de chemie - diverse managementfuncties bij gerenommeerde internationale chemische producenten en kunststofverwerkers, waaronder Röchling, Quadrant (Mitsubishi Chemicals) en Bayer AG. Dr. Stephan Glander adviseert als lid van de Raad van Commissarissen onder meer Franz Haniel & Cie. GmbH, een van de oudste familiebedrijven in Duitsland.

 

Dirk Biesterfeld, voorzitter van de raad van commissarissen, verklaart: "Dr. Stephan Glander is een zeer ervaren senior executive in de chemische industrie en ik ben verheugd dat hij Thomas Arnold opvolgt. Hij heeft een duidelijk begrip van de waarden van onze familie -eigendom en heeft internationale ervaring en expertise in de strategische positionering en expansie van wereldwijd opererende ondernemingen."
 

 

Focus op ...

Agenda

27 maart 2023, Wisselende locaties

3D Delta Week

3D Delta Week is een reeks evenementen en activiteiten van 5 dagen op meerdere locaties, allemaal met een...

5 april 2023, Den Bosch

Empack

Verpakkingsevenement

25 april 2023, Parijs (FR)

JEC World 2023

Meer agendapunten »