KunststofenRubber.nl

Fanuc Plastic Technology Day: duurzaamheid, automatisering en de future of plastics

12 december 2023 om 10:39 uur

Op 18 januari 2024 staat de Fanuc Plastic Technology Day gepland in het nieuwe gebouw van Fanuc Benelux, dit in samenwerking met Ora Machines. ‘Een dynamische dag gewijd aan duurzaamheid, innovatie, automatisering en de toekomst van kunststof(productie).’


Het evenement combineert lezingen met workshops. Diverse experts en toeleveranciers uit de kunststofindustrie zullen aanwezig zijn om ontwikkelingen te presenteren en vragen te beantwoorden.


In het middelpunt van de aandacht staat de vol-elektrische spuitgietmachine Fanuc Roboshot, variërend van 15 tot 500 ton, samen met de Fanuc robots en cobots. Daarnaast zullen toeleveranciers uit de kunststofproductie industrie hun nieuwste innovatieve oplossingen demonstreren.


Polymer Science Park zal de transitie naar circulaire plastics belichten. De plasticindustrie streeft naar een 50% circulaire economie tegen 2030 en tijdens deze workshop worden nieuwe regelgeving, materialen en recycletechnieken besproken. Praktische tips en trucs worden aangereikt om spuitgietbedrijven te ondersteunen bij het betreden van dit circulaire tijdperk.


Meer informatie en aanmelden

 

Focus op ...

Agenda

28 februari 2024, Aken (DE)

International Colloquium Plastics Technology

Forum for technical exchange & opportunity to discuss the latest developments & technologies in...

5 maart 2024, Parijs

JEC World

JEC World gathers the whole value chain of the composite materials industry.

Meer agendapunten »