KunststofenRubber.nl

Hollarts Plastic Group benoemt John den Breems tot Commercieel Directeur voor een duurzame koers

12 februari 2024 om 16:37 uur

Hollarts, specialist in kunststof spuitgieten en partner in productontwikkeling, heeft John den Breems per 1 januari 2024 aangesteld als Commercieel Directeur. Den Breems heeft ruim 20 jaar ervaring in de logistieke sector en wil met Hollarts mooie stappen zetten, onder andere op het gebied van duurzaamheid.


Den Breems heeft een achtergrond bij pooling bedrijven, die emballage zoals kratten verhuren in een deelmodel. Hij werkte de afgelopen jaren vanuit HB-RTS intensief samen met Hollarts aan de ontwikkeling van een Point-Of-Sales display voor promoties op de winkelvloer, dat éénmalige wegwerpdisplays moet vervangen. Daarvoor werkte hij bij Container Centralen, dat een pool van (door Hollarts geproduceerde) kratten beheerde voor diverse grote retailbedrijven.

Algemeen directeur Eric Willemsen: "Wij focussen ons volledig op kunststof spuitgieten; dat specialisme hebben we constant doorontwikkeld. De productmogelijkheden hiermee zijn zeer divers, maar door de jaren heen weten vooral bedrijven uit de logistieke sector ons te vinden. Wij vinden innovatie belangrijk en streven naar een duurzame productie en bedrijfsvoering. Met John den Breems aan boord willen wij werken aan een bestendige groei, om als organisatie nog meer impact te kunnen maken."

Den Breems: "Ik breng al mijn kennis, ervaring en knowhow op het gebied van logistiek en duurzaamheid mee en daarmee wil ik graag een verschil maken. Neem bijvoorbeeld het probleem van wegwerpverpakkingen, daar moeten we uiteindelijk vanaf. Hollarts kan in deze noodzakelijke omslag een rol spelen als producent van herbruikbare kunststof verpakkingen. Daar word ik enthousiast van en daar wil ik mij voor inzetten."

 

Over Hollarts
Hollarts Plastic Group houdt zich bezig met kunststof spuitgieten en productontwikkeling met oog voor duurzaamheid. Het bedrijf, gevestigd in Didam, fungeert als schakel tussen klanten en afzetmarkten in Nederland en Duitsland, waarbij ze de visie van de klant vertalen naar maakbare producten. Matrijzen worden ontwikkeld in samenwerking met partners in Europa of Azië. De productie en assemblage wordt verzorgd in Nederland, met een hightech machinepark.

 

Focus op ...

Agenda

4 juli 2024, Amsterdam

Symposium – Circulaire Bioplastics

Over de mogelijkheden van bioplastics voor verpakkingen en de uitdagingen die erbij komen kijken.

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »