KunststofenRubber.nl

Sigma Technical Talks 2024

20 februari 2024 om 11:24 uur

Sigma Technical Talks 2024

Sigma heeft zijn Technical Talks doorontwikkeld. Drie webinars over Sigmasoft vinden plaats in maart. ​Elk webinar duurt ongeveer 60 minuten en toont nieuwe inzichten in Sigmasoft met steeds een andere focus en partners.


Er worden twee Duitstalige en één Engelstalige webinar aangeboden.

 

  • Het eerste Duitstalige webinar 'Schimmelsimulaties op hun best' is verdeeld in twee verschillende presentaties: enerzijds zal H&B Electronic spreken over het ontwerp van matrijsthermiek voor conforme koeling en anderzijds over de simulatieve beschouwing van matrijsthermiek levenscyclus zal worden aangepakt.
  • De nieuwe versie van Sigmasoft 6.1 bevat Sigma Economics, een nieuwe tool waarmee technische en commerciële doelstellingen tegelijkertijd kunnen worden nagestreefd, waardoor kosten- en kwaliteitsdoelstellingen even haalbaar worden. Het gelijknamige Duitstalige webinar ‘Sigma Economics' biedt eerste inzichten in de functionaliteit en mogelijkheden.
  • Het webinar 'Voorkom kwaliteitsproblemen tijdens MIM-productie!' biedt inzicht in de Metal Injection Moulding-technologie. Arburg zal een presentatie geven over de machinevereisten en matrijsopties voor een verbeterde productie van MIM-onderdelen en Sigma zal het ontwerp en de optimalisatie van het MIM-proces bespreken. Alle webinars vinden live plaats en zijn gebaseerd op vragen van de deelnemers.

 

Deelname is gratis. Registratie is wel vereist en kan op www.sigmasoft.de.

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »