KunststofenRubber.nl

Eriks Experience Day met lezingen en mini-beurs

20 maart 2024 om 17:41 uur

Wie op zoek is naar de kijk van Eriks op de toekomst kan donderdag 11 april terecht bij Eriks Kunststoffen in Ede. Daar organiseert de industriële dienstverlener de Eriks Experience Day. De bezoeker kan de nodige lezingen bijwonen en niet alleen van Eriks. Verschillende fabrikanten geven bovendien acte de présence op een aan het evenement gekoppelde minibeurs. Toegang is gratis maar wel graag vooraf aanmelden.


De dag - het programma begint om 12.00 uur en eindigt om 17.30 uur - richt zich op energiebesparing, energietransitie, voedselveiligheid, engineering & innovatie. Eriks zelf verzorgd bijvoorbeeld lezingen met thema's als ‘Hoe helpt Eriks Engineering jou bij innovaties', ‘Wat moet ik doen voor de energiebesparingsplicht?' en ‘Waaraan moeten duurzame hydraulieksystemen voldoen?'. Maar ook de fabrikanten nemen de nodige kennissessie voor hun rekening. de lezing van Control Techniques heeft al onderwerp 'Energie besparen met een drive' en Forbo doet uit d doeken hoe je de helft aan energie kan besparen door de juiste transportband te kiezen.

 

Beursplein

De Eriks Experience Day heeft een groot beursplein gericht op rotating equipment, elektromotoren, lagertechniek, hydrauliek, pneumatiek, precision motion & control en kunststoffen. De merken die zich presenteren zijn Festo, SKF, Schaeffler, Forbo, Megadyne, WEG, Control Techniques, Tsubaki, Timken, Gates, Raco, Filtration Group, Voss, Enerpac, Stauff, West, Fenner, Thomson en Flexion.

 

Voor wie?

De Experience Day richt zich aldus Eriks op de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, machinebouw, energiemarkt, pulp & papier, basisindustrie, transport & automotive, zware industrie en offshore met een MRO- of OEM-behoefte. Inkopers, engineers, technische dienst, plant-managers, operation-managers en duurzaamheids- en energiebeleidsmakers zouden zich aangesproken moeten voelen.

 

Deelname

Deelname is zoals gezegd gratis. Het evenement wordt gehouden bij Eriks Kunststoffen, Francis Baconstraat 4 in Ede. Klik hier voor het complete programma en om je in te schrijven.
 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »