KunststofenRubber.nl

Nieuwe inkt van Linx voor printen op vette toepassingen

31 augustus 2017 om 14:01 uur - DERBY

Linx Printing Technologies heeft zijn aanbod van speciale inkt uitgebreid met de introductie van een nieuwe formule 1062 voor het bedrukken van vettige oppervlakken.


Linx Black oil-penetrating ink 1062 is in staat om effectief door dunne olielaagjes heen te bedrukken om een reeks van materialen, inclusief kunststoffen, metalen, glas en wax-achtige oppervlakken. De inkt Linx 1062 levert ook goede hechting op polypropyleen (OPP) en andere kunststof folies waardoor het ideaal is voor allerlei toepassingen in de industrie en voor voedselverpakking.

 

De inkt is compatibel met alle printers van de serie Linx 8900 en heeft een korte droogtijd van een of twee seconden en is in staat te hechten aan oppervlakken met een olieachtoge of vette film die goed blijft voor lange termijn. Het levert een goed contrast op transparante oppervlakken en op bleek gekleurde materialen en kan een reeks van oliën weerstaan, inclusief snijvloeistof, benzine en kerosine. De warmtebestendige eigenschappen garanderen ook goede resultaten na verhitting in een autoclaaf of na koken.

Typische toepassingen zijn er in engineering, automotive, luchtvaart, wax-coated pvc-kabels en allerlei soorten metalen componenten, ingeblikt eten en verpakkingen, folies voor toepassingen in de sectoren vlees, bakkerij kleding.

 

Linx Printing Technologies zegt wereldwijd een leidende toeleverancier te zijn van continuous ink jet printers (CIJ), case coders, laser coders, thermal transfer printers en van thermal inkjet printers. De printers en codeermachines worden gebruikt in allerlei verschillende industrieën waar identificatiecodes, batchnummers, data en barcodes worden gebruikt.

 

www.linxglobal.com

 

 

Focus op ...

Agenda

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »