KunststofenRubber.nl

Eriks Experience Day met lezingen en mini-beurs

20 maart 2024 om 17:41 uur

Wie op zoek is naar de kijk van Eriks op de toekomst kan donderdag 11 april terecht bij Eriks Kunststoffen in Ede. Daar organiseert de industriële dienstverlener de Eriks Experience Day. De bezoeker kan de nodige lezingen bijwonen en niet alleen van Eriks. Verschillende fabrikanten geven bovendien acte de présence op een aan het evenement gekoppelde minibeurs. Toegang is gratis maar wel graag vooraf aanmelden.


De dag - het programma begint om 12.00 uur en eindigt om 17.30 uur - richt zich op energiebesparing, energietransitie, voedselveiligheid, engineering & innovatie. Eriks zelf verzorgd bijvoorbeeld lezingen met thema's als ‘Hoe helpt Eriks Engineering jou bij innovaties', ‘Wat moet ik doen voor de energiebesparingsplicht?' en ‘Waaraan moeten duurzame hydraulieksystemen voldoen?'. Maar ook de fabrikanten nemen de nodige kennissessie voor hun rekening. de lezing van Control Techniques heeft al onderwerp 'Energie besparen met een drive' en Forbo doet uit d doeken hoe je de helft aan energie kan besparen door de juiste transportband te kiezen.

 

Beursplein

De Eriks Experience Day heeft een groot beursplein gericht op rotating equipment, elektromotoren, lagertechniek, hydrauliek, pneumatiek, precision motion & control en kunststoffen. De merken die zich presenteren zijn Festo, SKF, Schaeffler, Forbo, Megadyne, WEG, Control Techniques, Tsubaki, Timken, Gates, Raco, Filtration Group, Voss, Enerpac, Stauff, West, Fenner, Thomson en Flexion.

 

Voor wie?

De Experience Day richt zich aldus Eriks op de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, machinebouw, energiemarkt, pulp & papier, basisindustrie, transport & automotive, zware industrie en offshore met een MRO- of OEM-behoefte. Inkopers, engineers, technische dienst, plant-managers, operation-managers en duurzaamheids- en energiebeleidsmakers zouden zich aangesproken moeten voelen.

 

Deelname

Deelname is zoals gezegd gratis. Het evenement wordt gehouden bij Eriks Kunststoffen, Francis Baconstraat 4 in Ede. Klik hier voor het complete programma en om je in te schrijven.
 

Focus op ...

Agenda

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »