KunststofenRubber.nl

Will & Co behoort tot Best Managed Companies 2014

25 februari 2015 om 16:59 uur

Will & Co, leverancier van grondstoffen en additieven, behoort dit jaar tot de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Deze bekroning werd door Deloitte en ING uitgereikt tijdens een gala-avond op vrijdag 23 januari 2015.


De kwalificatie maakt deel uit van het ‘Best Managed Companies' programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society organiseert. Deloitte en ING stellen dat de groep Best Managed Companies 2014 goed scoren op het thema ‘Innoverend ondernemen'.

 

Will & Co werd geprezen om zijn innovatieve vermogen; dit geldt bijvoorbeeld voor de materiaalontwikkeling van de Histor Paintcan. Ook was er lof voor de wijze waarop het bedrijf binnen alle geledingen bezig is om zijn prestaties continu te verbeteren.

 

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Will & Co werd door de jury geselecteerd voor de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten.

 

De directie van Will & Co is er trots op te behoren tot de Best Managed Companies. 'Wij zien de bekroning als een erkenning van ons daadkrachtige innoverende vermogen en zien dit als stimulans om op die weg door te gaan. Het is onze overtuiging dat het succes van Will & Co vooral bepaald wordt door de mensen. De bekroning tot Best Managed Company is dan ook de verdienste van het hele team.'

www.will-co.nl

 

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet hebben van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op:
www.bestmanagedcompanies.nl

 

 

Focus op ...

Agenda

23 juni 2020

[UITGESTELD] Empack 2020

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux.

1 september 2020, Utrecht

Technishow/ESEF Maakindustrie 2020

Traditiegetrouw wordt TechniShow gelijktijdig met ESEF Maakindustrie georganiseerd. ESEF Maakindustrie is...

1 september 2020, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

Meer agendapunten »