KunststofenRubber.nl

Will & Co behoort tot Best Managed Companies 2014

25 februari 2015 om 16:59 uur

Will & Co, leverancier van grondstoffen en additieven, behoort dit jaar tot de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Deze bekroning werd door Deloitte en ING uitgereikt tijdens een gala-avond op vrijdag 23 januari 2015.


De kwalificatie maakt deel uit van het ‘Best Managed Companies' programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society organiseert. Deloitte en ING stellen dat de groep Best Managed Companies 2014 goed scoren op het thema ‘Innoverend ondernemen'.

 

Will & Co werd geprezen om zijn innovatieve vermogen; dit geldt bijvoorbeeld voor de materiaalontwikkeling van de Histor Paintcan. Ook was er lof voor de wijze waarop het bedrijf binnen alle geledingen bezig is om zijn prestaties continu te verbeteren.

 

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Will & Co werd door de jury geselecteerd voor de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten.

 

De directie van Will & Co is er trots op te behoren tot de Best Managed Companies. 'Wij zien de bekroning als een erkenning van ons daadkrachtige innoverende vermogen en zien dit als stimulans om op die weg door te gaan. Het is onze overtuiging dat het succes van Will & Co vooral bepaald wordt door de mensen. De bekroning tot Best Managed Company is dan ook de verdienste van het hele team.'

www.will-co.nl

 

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet hebben van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op:
www.bestmanagedcompanies.nl

 

 

Focus op ...

Agenda

16 oktober 2019, Messe Düsseldorf

K-2019 Düsseldorf

De grootste vakbeurs voor de wereld van kunststof en rubber. De beurs vindt eens per drie jaar plaats.

29 oktober 2019, 's Hertogenbosch

Efficiënt Aandrijven 2019

Efficiënt Aandrijven Event is het logisch vervolg van een tweetal eerder gehouden IE-motoren events. De...

19 november 2019, Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Recycling 2019

Vakbeurs voor de recyclingindustrie www.recyclingvakbeurs.nl

Meer agendapunten »