KunststofenRubber.nl

300ste Arburg spuitgietmachine voor Hongfa

12 oktober 2017 om 15:36 uur - LOSSBURG

Renate Keinath presenteert het speciale certficaat aan Hongfa-bestuursvorzitter Manjin Guo voor de 300ste Arburg-machine

Arburg heeft een hoge delegatie ontvangen van Xiamen Hongfa Electroacoustic om de driehonderdste machine symbolisch te overhandigen.


Hongfa is China's grootste en een wereldwijd leidende fabrikant van zaken als relais, semiconductors, laagspanningsunits en connectors. Bestuursvoorzitter Manjin Guo en ceo Jiaqiang Chen van Hongfa Europe waren naar Lossburg gekomen om hun driehonderdste machine in ontvangst te nemen. Het gaat om een hybride Allrounder 470 H. De gasten zijn verwelkomt door managing partner Renate Keinath van Arburg.

 

Verkoopdirecteur Gerhard Böhm keek terug op de samenwerking. "Sinds de aanschaf van de eerste Allrounder heeft Hongfa zijn machinepark steeds verder uitgebreid in een toenemend tempo. De honderdste machine is gekocht in 2011, in het begin van 2016 zaten we al op tweehonderd en vandaag, net anderhalf jaar later, zijn het er driehonderd." Manjin Guo focuste op de langjarige relatie. "Arburgs intensieve steun heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Hingfa. Zowel product als service waren altijd van perfecte kwaliteit."

Opgericht in 1984, heeft Hongfa inmiddels zestien productielocaties in China. Hongfa gebruikt het gehele machineportfolio van Arburg: van hydraulisch via hybride naar volelektrisch. De verwerkte kunststoffenzijn vooral thermoplasten maar ook wel thermoharders.

 

 

 

Focus op ...

Agenda

18 september 2018, Evenementenhal Hardenberg

TIV Hardenberg vakbeurs maakindustrie

20ste editie van Technische Industriële Vakbeurs in Hardenberg, oftewel de vakbeurs voor de...

26 september 2018, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2018 Veldhoven

Vakbeurs, congres en ontmoetingsplek voor de gehele kunststof- en rubberindustrie. Dit jaar de 20ste...

11 oktober 2018, Cascais, Portugal

Plastics Recyclers Annual Meeting 2018

Evenement met PRE werkgroepbijeenkomsten op de eerste dag (voor leden) en een publiek toegankelijke...

Meer agendapunten »