KunststofenRubber.nl

NRK-voorzitter kijkt door de bril van smart industry naar kunststof

16 januari 2018 om 14:00 uur - STEENWIJK

Op het Nationaal Kunststof Congres op 5 april zal NRK-bestuurslid en aanstaand voorzitter Jac Gofers ingaan op ontwikkelingen, effecten, kansen en risico's van het zogenoemde Internet of Things (IoT), de digitalisering, robotisering en smart manufacturing speciaal voor de kunststofindustrie.


Al lange tijd ondersteunen automatisering en robotisering de productieprocessen in de kunststofindustrie. Maar dit gaat natuurlijk steeds verder en ook in de kunststofindustrie zullen de bedrijven en hun medewerkers zich in de complexe nieuwe wereld een positie moeten verwerven.

 

www.nkc2018.nl 

 

 

Jac Gofers

Jac Gofers  (60) studeerde werktuigbouwkunde aan de TU Eindhoven en studeerde in af in 1980. Na diverse functies in loondienst vervuld te hebben startte hij in 1997 Promolding BV, een high-end ontwikkelaar en spuitgieter van kunststof producten voor zorgtoepassingen, luchtvaart en hightech-systemen. In 2017 heeft hij de dagelijkse leiding van het bedrijf overgedragen en inmiddels richt hij zijn aandacht op de internationalisering van Promolding, het onderwijs voor technische functies en het begeleiden van start-ups. Jac Gofers is lid van de landelijke Stuurgroep Smart Industry, de adviesraad van de factulteit TIS van de Haagsche Hogeschool, voorzitter van het 3D-printing platform van de EUPC, lid van het algemeen bestuur van VNO-NCW en bestuurslid van de NRK. Hij neemt in 2018 de voorzittershamer van NRK over van Joan Hanegraaf.

 

 

Focus op ...

Agenda

24 april 2018, RAI Amsterdam

Plastics Recycling Show Europe 2018

Pan-Europese tentoonstelling en conferentie voor professionals uit de plastic recycling. Toegang is...

Meer agendapunten »