KunststofenRubber.nl

120 bedrijven tonen innovaties op Plastics Recycling Show Europe

22 maart 2019 om 11:19 uur - BRUSSEL / AMSTERDAM

Nieuwe manieren om kunststoffen te recyclen, technieken om recyclingprocessen te verbeteren en nieuwe toepassingen voor gerecycled plastic zijn onderdeel van de vele innovaties die te zien zijn op Plastics Recycling Show Europe 2019 op 10 en 11 april in Amsterdam RAI. Daar vindt ook de uitreiking plaats van de Plastics Recycling Awards Europe op 11 april.


Deze tentoonstelling en conferentie werd in 2017 voor het eerst georganiseerd en is dit jaar verplaatst naar de grotere Hal 7. Veel bekende namen uit de industrie zullen aanwezig zijn, zoals Borealis, Erema, Ettlinger, Gneuss, KraussMaffei Berstorff, Tomra Sorting Recycling, RPC-bpi Recycled Products, Suez, Veolia/Multiport en Wipa. Bedrijven die voor het eerst deelnemen zijn bijvoorbeeld Ampacet, Bollegraaf Recycling Solutions, Custom Polymers, Gianeco, HydroDyn Systems, Novek LLC, Plasper, Polytential, Sipa, Sky Plastic and Sogapol.

 

De Plastics Recycling Show Europe brengt de partijen samen uit de werelden van kunststoffen en recycling uit heel Europa om innovatieve technieken te laten zien, best practices te tonen, om te netwerken en zaken te doen. Een brede sectie van de industrie wordt gerepresenteerd op het evenement inclusief fabrikanten en leveranciers van plasticrecyclingmachines en equipment, leveranciers van kunststoffen en compoundeurs, voorbewerkers, recyclers, afvalmanagementspecialisten en industrieorganisaties.

 

Registreren, informatie en video

 

 

 

 

Focus op ...

Agenda

10 september 2019, Messe Stuttgart

Composites Europe vakbeurs en conferentie

Europese vakbeurs en conferentie over vezelversterkte kunststoffen. De conferentie valt dit jaar samen...

17 september 2019, Evenementenhal Hardenberg

TIV 2019

Technisch Industriële Vakbeurs voor eindbeslissers als eindgebruikers in de maakindustrie.

25 september 2019, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2019

De jaarlijkse Nederlandse beurs voor de wereld van kunststof en rubber. Gratis toegang via www...

Meer agendapunten »