KunststofenRubber.nl

iLab wint Grand Jury Prize EEPA Awards 2019

02 december 2019 om 13:16 uur

In Helsinki won Green PAC iLab, van de 260 geselecteerde initiatieven, de EEPA Grand Jury Prize 2019. (Foto: Green PAC)

Van de 260 geselecteerde initiatieven won Green PAC iLab in Helsinki de EEPA Grand Jury Prize 2019. Hiermee werd het iLab door de Europese Commissie officieel uitgeroepen tot het meest creatieve en inspirerende ondernemersinitiatief van Europa.


De Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering, afgekort EEPA bestaat sinds 2006 en wordt georganiseerd door de Europese Commissie. Met deze awards wil de Europese Commissie openbare instanties en publiek-private samenwerking erkennen en belonen voor hun succes op het gebied van ondernemerschap. Green PAC iLab deed mee, won de Nederlandse finale en plaatste zich voor de Europese finale in Helsinki.

De jury was vooral onder de indruk van de manier waarop Green PAC iLab startende ondernemers ondersteund en begeleid. Juist in stevige wisselwerking met het lectoraat Kunststoftechnologie van Windesheim en het lectoraat Duurzame Kunststoffen van NHL Stenden. Het iLab laat in de praktijk zien dat ze succesvol bijdraagt aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie ondernemers. Een generatie voor wie duurzaamheid en circulaire economie belangrijk is.
 

Focus op ...

Agenda

13 januari 2020, Deventer

Inleiding Rubbertechniek

Kennis maken met de verschillende rubbersoorten, hun eigenschappen. grondstoffen, verwerkingstechnieken...

20 januari 2020, Deventer

Inleiding Rubbertechnologie

22 januari 2020, Brussel

Future of Polyolefins Summit

Meer agendapunten »