KunststofenRubber.nl

Beurzen ESEF Maakindustrie en TechniShow uitgesteld tot september

04 maart 2020 om 12:25 uur

ESEF Maakindustrie en TechniShow worden vanwege het coronavirus uitgesteld tot september. (Foto: Maakindusrtie)

Na lang beraad met verschillende partijen heeft de Jaarbeurs, organisator van ESEF Maakindustrie en TechniShow, besloten de beurzen te verplaatsen naar 1 tot en met 4 september 2020. Oorspronkelijk zouden deze plaatsvinden van 17 tot en met 20 maart.


Als je kort op het nieuws zit
In de komende printeditie van Kunststof en Rubber die binnenkort op de mat valt, hoopten we nog dicht op het nieuws te zitten. Dat de ESEF Maakindustrie/TechniShow doorgang zouden vinden. De actualiteit heeft ons echter ingehaald. Maar ziet u het vooral als een gedegen voorbereiding op de herfst. De inhoud blijft overeind, alleen de data veranderen.

De Jaarbeurs gaf de volgende reactie: 'Een toenemend aantal exposanten heeft laten weten vanwege het coronavirus niet aan de ESEF Maakindustrie of TechniShow te kunnen deelnemen omdat zij deel uit maken van een internationale organisatie of vanuit individuele overwegingen. De organiserende partijen hebben hierover veelvuldig contact gehad met de stakeholders. Vastgesteld is dat vanwege de annuleringen zowel de ESEF Maakindustrie als TechniShow de komkunststofende edities in maart geen volwaardig concept kon bieden. Daarom is, na zorgvuldige afweging, besloten dat de komende edities van de ESEF Maakindustrie en TechniShow worden verplaatst. De nieuwe datum is bepaald op dinsdag 1 t/m vrijdag 4 september 2020 in Jaarbeurs Utrecht.'
 

Focus op ...

Agenda

7 april 2020, Emmen

[UITGESTELD] Sustainable plastics & materials expo 2020

On 7 and 8 April 2020 the North of the Netherlands will organise the first Chemport Sustainable Plastics...

16 april 2020, Brussel, België

[UITGESTELD] PET Monomer Recycling Forum

In 2019, Petcore Europe launched the PET Monomer Recycling Special Industry Group - with initial...

21 april 2020, Geleen

[UITGESTELD] 3D Printing Materials Conference

3D Printing Materials Conference is a platform and information interface enabling an exchange of...

Meer agendapunten »