KunststofenRubber.nl

Versteden treedt toe tot VOMI

19 mei 2022 om 15:25 uur

Versteden is lid geworden van VOMI, de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Het bedrijf uit Bergen op Zoom is gespecialiseerd in de fabricage van glasvezelversterkte kunststof leidingsystemen.


VOMI is de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Binnen de vereniging zijn bedrijven uit verschillende vakgebieden vertegenwoordigd, waaronder bedrijven op het gebied van industriële reiniging, steigerbouw, metaalconservering, isolatie, piping & mechanical (leidingwerken), elektrische instrumentatie en hijs- en transportwerkzaamheden.


VOMI behartigt de collectieve belangen van haar leden en treedt hierbij op als gesprekspartner richting stakeholders. Het VOMI beleid is gebaseerd op de vier kernthema's: Veiligheid, Arbeidsmarkt, Optimalisatie en Professionalisering.

 

Over Versteden

Versteden ontwerpt, produceert en installeert glasvezelversterkte kunststof (GVK) leidingsystemen in Polyester, Vinylester of Epoxy met of zonder een thermoplastische liner in PE, PP PVC-U, PVC-C, PVDF of EXTFE. Deze leidingsystemen worden onder andere gebruikt voor procesleidingen, koelwaterleidingen, brandwaterleidingen en dampretoursystemen. Met meer dan 40 jaar ervaring en ongeveer 100 medewerkers is Versteden marktleider in GVK leidingsystemen in de Benelux.

 

Detail engineering, planning en projectbeheer vinden plaats in de fabriek in Bergen op Zoom. Door gespecialiseerd personeel worden alle leidingen, fittingen en flenzen in eigen beheer gemaakt. Een aparte prefabricageafdeling maakt van alle componenten hanteerbare leidingstukken die vervolgens door het eigen montageteam op locatie worden geplaatst. Deze aanpak stelt Versteden in staat om volledige projecten te realiseren met inbegrip van het vereiste projectmanagement. Met andere woorden: turnkey projecten in GVK leidingsystemen.

 

GVK heeft een levensduur van meer dan 50 jaar en de CO2-equivalent is significant lager dan die van bijvoorbeeld beton of staal. GVK is 75% lichter dan staal en minder milieubelastend dan thermisch verzinken of verven.

 

Focus op ...

Agenda

30 augustus 2022, Utrecht

Technishow/ESEF Maakindustrie

Traditiegetrouw wordt TechniShow gelijktijdig met ESEF Maakindustrie georganiseerd. ESEF Maakindustrie is...

14 september 2022, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2022

Het Mikrocentrum organiseert de gratis toegankelijke, succesvolle Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen...

19 oktober 2022, Dusseldorf

K 2022

Wereldwijde handelsbeurs voor de kunststof- en rubberindustrie

Meer agendapunten »