KunststofenRubber.nl

Inschrijving TechniShow Innovatie Award geopend

23 januari 2024 om 09:27 uur

De inschrijving voor de TechniShow Innovatie Award is geopend. Tot en met 12 februari kunnen exposanten van de TechniShow zich aanmelden. Uit de inzenders zullen door een jury drie genomineerden worden geselecteerd. De prijs wordt tijdens de Avondshow op de stand van FPT-Vimag uitgereikt.


De TechniShow Innovatie Award is een waardering voor het bedrijf dat het beste kan laten zien waar het toe in staat is. Deelname betekent erkenning voor baanbrekende innovaties in de maakindustrie. Naast de prijs krijgt de winnaar van de Innovatie Award uitgebreide media-aandacht, wat resulteert in een boost voor de zichtbaarheid en het imago van een bedrijf. Tot slot geeft een nominatie al een boost voor het hele team. Het is een krachtige motivator en een beloning voor het harde werk en de toewijding van alle werknemers.

 

Om in aanmerking te komen voor deelname aan de Innovatie Award moet je in elk geval exposeren tijdens de TechniShow. Wat de innovatie inhoudt, is aan de inschrijver zelf. Het kan een softwarematige doorbraak zijn, een handig stuk gereedschap of een innovatieve machine. Drie bedrijven worden genomineerd. Dinsdag 12 maart tijdens de TechniShow brengt de jury een bezoek aan de beursstand van genomineerden.

 

Op donderdag 14 maart om 15.30 uur vindt de awardshow plaats op het Brancheverenigingenplein (Hal 10), waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt.

 

Focus op ...

Agenda

28 februari 2024, Aken (DE)

International Colloquium Plastics Technology

Forum for technical exchange & opportunity to discuss the latest developments & technologies in...

5 maart 2024, Parijs

JEC World

JEC World gathers the whole value chain of the composite materials industry.

Meer agendapunten »