KunststofenRubber.nl

Programma ESEF Maakindustrie 2024 in teken van volgende stap in productieproces

06 februari 2024 om 12:35 uur

Van 12 tot en met 15 maart opent Koninklijke Jaarbeurs zijn deuren voor de vakbeurs ESEF Maakindustrie. Thema is ‘De maakbaarheid van morgen’. De beurs vindt gelijktijdig plaats met de TechniShow.


175 exposanten laten zien hoe de maakindustrie omgaat met onderwerpen als digitalisering, robotisering en verduurzaming. Beursmanager Ricardo Vivas: "We bieden een uitgebreid kennisprogramma met toonaangevende sprekers als Martin van Dord (NRK), Jeroen Broekhuijsen (TNO) en Jelle Koning (Podumize). Deze koplopers lichten actuele thema's toe over onder andere circulaire plastics, slimmer werken en de digitale toekomst van de industrie."

 

Vrouwen in de Maakindustrie

 

Deze editie is er een subevent ‘Vrouwen in de Maakindustrie'. Tijdens een paneldiscussie gaan verschillende vrouwen met elkaar in gesprek over hun ervaringen. Zo vertelt Eline van Uden, filmmaker en tekstschrijver in de tech, een verhaal over de rolmodellen in de industrie. Daarnaast zal Nina Hoff van byFlow delen hoe het is om een startup te leiden die uitgroeit tot een succesvol bedrijf. Vivas: "Vrouwen spelen een groeiende rol in de maakindustrie. Ze bekleden nu leidinggevende posities, doen ingenieurswerk en zijn betrokken bij geavanceerde technologieontwikkelingen. De verschuiving naar meer diversiteit benadrukt het potentieel van vrouwen voor waardevolle bijdragen aan technologische vooruitgang en industriële groei. Voor ons dus genoeg reden om een speciaal programmaonderdeel in te richten voor vrouwen in de Maakindustrie."

 

‘Make' en ‘buy' onder één dak

ESEF Maakindustrie vindt tegelijk plaats met de vakbeurs TechniShow: een combinatie die ‘make' en ‘buy' onder één dak brengt. ESEF Maakindustrie en TechniShow vormen een platform voor industriële productietechnologie, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

 

Een gratis ticket krijg je via event.maakindustrie.nl . Met het ticket voor ESEF Maakindustrie hebben bezoekers ook gratis toegang tot de vakbeurs TechniShow.

 

Focus op ...

Agenda

28 februari 2024, Aken (DE)

International Colloquium Plastics Technology

Forum for technical exchange & opportunity to discuss the latest developments & technologies in...

5 maart 2024, Parijs

JEC World

JEC World gathers the whole value chain of the composite materials industry.

Meer agendapunten »